20 نکته در مورد ازدواج
پيوندهای روزانه
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 577
بازدید دیروز : 71
بازدید هفته : 958
بازدید ماه : 2804
بازدید کل : 231268
تعداد مطالب : 251
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 2



لینک های مفید
تبلیغات
جای تبلیغات شما اینجاست09139099748
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
ForumPostCountAnswer [ForumPostLastAuthor] [] [loxblog]

 

 

تصميم گيري براي ازدواج مرحله سختي است. براي عبور از اين مرحله، بايد چند نکته مهم و کليدي را به ياد داشته باشيد.
 
1- تصميم‌گيري مرحله‌ي به ظاهر آسان و سختي است. آن را جدي بگيريد، احساسي عمل نکنيد، اما بيش از اندازه هم وسواس به خرج ندهيد، نترسيد و توکل کنيد.
 
2 ـ  اگر ابتدا احساسي تصميم گيري کنيد، چشمانتان به روي حقايق بسته مي‌شود و نظرتان به عقل تحميل مي‌گردد، آنگاه مطمئن باشيد که تصميم عاقلانه و درستي نگرفته‌ايد؛ پس به زودي منتظر عواقب آن باشيد!
 
3 - اگر شخصي عفيف، هم فکر و م?من باشد و همچنين توانايي اداره زندگي را داشته باشد و شما نسبت به او احساس خوشايندي داريد او را انتخاب کنيد.
 
4 - اين را بدانيد که شايد او بتواند حساسيت‌ها و سليقه‌هاي اکتسابي‌اش را اصلاح کند، اما هرگز نمي‌تواند رفتار فردي و شخصيت دروني و ذات خود را به زودي تغيير دهد.
 
5 - شما بايد انس و الفت ايجاد شده ميان خود و فرد مقابلتان را ريشه‌يابي کنيد تا يقين پيدا کنيد که اين انس و الفت حاصل سه چيز نباشد: حس ترحم تحريک شده، شباهت ظاهري به يكي از افراد مورد علاقه‌تان، صرف زيبايي ظاهري.
 
6 - شرايط و خواسته‌هاي غيرمنطقي پذيرفته نشود؛ اگر پذيرفته شود، بايد به آن عمل گردد.
 
7 - بر طبق احکام اسلام، دختر بايد نظر پدرش را در انتخابش دخيل كند.
 
8 - در دوران خواستگاري و مخصوصاً در تصميم‌ گيري بايد بين شما و شخص مقابل تفاهم باشد و بعد از تصميم گيري توافق.
 
9 - هيچ‌گاه نبايد به دنبال تفاهم صدرصد باشيم، تفاهم 60ـ70 درصد براي ازدواج خوب است.
 
10- هرگز نبايد تا قبل از تصميم نهايي به گونه‌اي رفتار کنيد که طرف مقابل گمان کند که او را انتخاب کرده‌ايد. شايد در يک تحقيق يا گفتگوي جديد از مسأله‌اي اطّلاع پيدا کنيد که مورد قبول شما نباشد.
 
11- اين را بدانيد که وقتي قوياً معتقد باشيد که تصميم درستي گرفته‌ايد، به همسرتان بيشتر اطمينان مي‌کنيد و برداشت مثبت‌تري از زندگي خواهيد داشت. پس تصميم را دير بگيريد ولي در آن ترديد نکنيد.
 
12- عاقلانه تصميم بگير تا عاشقانه زندگي کني.
 
13- علائم تصميم احساسي: بدانيد از زماني که ايرادهاي طرف مقابلتان را در هر صورت براي ديگران توجيه مي‌کنيد، پس از روي احساس تصميم گرفته‌ايد.
 
14- اگر ملاک‌هاي اصلي‌تان در شخص مقابل و خانواده‌اش وجود ندارد و با اين حال شما آنها را انتخاب کرده‌ايد، بدايند که قطعاً از روي احساس تصميم گرفته‌ايد.
 
15- اگر شخص مقابل مورد تأييد شماست، اما به دل شما ننشسته ( يا نسبت به او احساس ناخوشايندي داريد ) پيشنهاد مي‌‌شود از انتخاب او صرف نظر کنيد.
 
16- لجبازي و واگذاري ممنوع : هرگز از روي لجبازي با والدين و اطرافيان و يا بر عکس به خاطر سپردن به والدين (اطاعت محض از آن‌ها) تصميم گيري نکنيد که پشيمانيش براي شماست.
 
17- به ياد داشته باشيد به خاطر راضي کردن والدين و ديگران، چشم و هم چشمي، ثروت و بالاتر بودن از دوستان و اقوام تصميم گيري سطحي نکنيد. به اين فکر کنيد که شما مي‌خواهيد با او زير يک سقف براي هميشه، بدون تمامي اين عوامل بيروني زندگي کنيد.
 
18- تصميم‌گيري عجولانه: به خاطر معطل نماندن خواهران بعدي و يا تصور از دست دادن موقعيت ازدواج (مخصوصاً براي دختران با سن بالا) نبايد تصميم‌گيري اجباري و عجولانه كرد.
 
19 - هرگز فکر نکنيد که با انتخاب هر کس، مي‌توانيد از شرايط نامناسب موجود فرار کنيد؛ در اين صورت مطمئن باشيد که اين بار با دست خود، خود را به دام انداخته‌ايد.
 
20 - ازدواج از روي رحمت آري ولي از روي ترحم هرگز. ترحم بعد از ازدواج براي دو طرف توقع ايجاد مي‌کند و نمي‌تواند منشاء استحکام و علاقه بشود.
 
 
هشدارهاي پيش از ازدواج
در آشنايي هاي پيش از ازدواج، بايد اين موارد را به عنوان خطرات يک رابطه در نظر بگيريد :
 
1 ) رابطه اي که شما در آن بيشتر عشق مي ورزيد: در اين رابطه شما از احساس طرف مقابل خود مطمئن نيستيد اما به عاشق تر شدن خود ادامه مي دهيد.
 
2 ) رابطه اي که در آن به همسر آينده خود به چشم يک الگو يا آموزگار نگاه مي کنيد: مثل آنکه دانشجويي عاشق استاد خود مي شود. اين گونه روابط مناسب ازدواج نيستند.
 
3 ) رابطه اي که فقط به جذابيت ظاهري و اجتماعي طرف مقابل توجه شود؛ چرا که ما با ويژگي ظاهري و اجتماعي فرد مقابل مان ازدواج نمي کنيم بلکه ويژگي هاي اخلاقي وي است که مسير ازدواج را براي ما متداوم مي کند.
 
4 ) رابطه اي که در آن يکي از دو طرف براي فرار از مشکلاتش تصميم به ازدواج مي گيرد که يا دليل، مشکلات و فشار خانواده يا فراموشي رابطه گذشته يا به دليل شباهت يا تضاد با فردي که در رابطه قبلي داشته اند، است.
 
5) رابطه اي که در آن مي خواهيد طرف مقابل تان را نجات دهيد، يعني براي او دلسوزي و به او کمک مي کنيد.
 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








لینک ثابت


بازدید : 1776
امتیاز : نتیجه : امتیاز توسط نفر مجموع امتیاز :


[ شنبه 9 شهريور 1392 ] [ 13:1 ] [ نویسنده : سجاد ] نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
[Comment_Form]
این نظر توسط [Comment_Author] در تاریخ [Comment_Date] و [Comment_Time] دقیقه ارسال شده است

[Comment_Gavator]

[Comment_Content]

[Comment_Page]
.: Weblog Themes By Night Skin :.